Trænger din virksomhed til et grønt løft? Et præsentabelt ydre er en vigtig faktor inden for både troværdighed, seriøsitet og salgsmuligheder.

Byd dine kunder velkommen med et flot og velplejet indgangsparti. Og glem ikke de ansatte, som hver dag kan nyde godt af en blomstrende gårdhave og smukke blomsterbede.

Service i høj klasses
Ingen kunder er ens, og det ved vi hos Ribergaard Servicegartnere.

Efter 25 år med et bredt kundegrundlag har vi stor erfaring med forskellige kunder og opgaver. Derfor gør vi meget ud af at skræddersy løsninger, der passer til netop din virksomhed. Du kan få individuelle ønsker opfyldt og hertil står vi naturligvis altid klar med kyndig vejledning og gode tilbud. Selvom vi vægter de individuelle løsninger højt, møder vi alle kunder med den samme ensartede service og høje kvalitet.

Pris og kvalitet går hånd i hånd hos os. Vi bliver ved, indtil alle detaljer lever op til de aftalte krav. Styret af faglig stolthed udfører vi dine opgaver til rette tid og pris.

Hvad kan vi tilbyde?
Ribergaard Servicegartnere kan klare alle slags opgaver lige fra pleje og vedligeholdelse til anlægsopgaver og renovering. Vi tilbyder Gartnerservice med stort G og vi har udstyr og personale til det hele. Samtidig har vi mange års erfaring med dokumentation, kvalitetssikring og kvalitetsbeskrivelser.

Pleje og vedligeholdelse
År efter år passer og plejer vi en lang række grønne områder fordelt i hele landet. Vi ved, hvad det vil sige at levere god kvalitet. Vores servicevifte spænder bredt: Græsklipning, hækklipning, rensning af tagrender, renholdelse af plantebede og bevoksning, ukrudtbekæmpelse, fejning af stier og veje, beskæring, træfældning og graver-arbejde. Uanset om det er 100 kvm. eller 100.000 kvm. græs, der skal slås, er vi den rette servicegartner. Vi har en fast stab af gartnere, som udelukkende beskæftiger sig med pleje- og vedligeholdelsesopgaver.

Ring og hør nærmere.

Anlægsopgaver
Vi kan servicere eller omlægge eksisterende anlæg, ligesom vi kan udføre nyanlæg.

Kort sagt udfører vi alle opgaver inden for belægning og terræninventar såsom indkørsler, p-pladser, terrasser, gårdhaver, natursten, søer og springvand i grønne områder, hegn, trapper, konstruktioner i træ og opsætning af inventar. Forarbejde og præcision er altafgørende ved anlægsopgaver, og derfor bliver intet overladt til tilfældighederne, når vi gør dine ønsker til virkelighed.

Ring og hør nærmere.

Vintertjeneste
Når veje, stier og pladser fyldes med sne, rykker vi ud med sneplove, fejemaskiner og salt til sikring af færdslen for borgere og ansatte. Kom igennem vinteren uden faldulykker og færdselsuheld. Bestil en vagtaftale: Når sneen daler, så kommer vi - hvad enten det er dag eller nat. Vi tager os af snerydning og glatførebekæmpelse på såvel små som store veje og stier. Arbejdet udføres i henhold til den stedlige politivedtægt.

Ring og hør nærmere.

working

working6

sne udenfor6