Ribergaard Servicegartner, er en professionel anlægsgartnervirksomhed med over 25 års erfaring inden for faget. Styret af faglig stolthed udfører vores 15 kompetente medarbejdere en bred vifte af serviceopgaver, lige fra nyanlæg og renovering af belægninger til rensning af tagrender, og pleje og vedligeholdelse af grønne områder. Vores kundegrundlag består både af offentlige kunder såvel som erhvervs- og privatkunder.

Fra ide til udførelse står Ribergaard Servicegartnere klar med vejledning og gode råd til alle slags opgaver. Takket være vores erfaring og dygtige medarbejdere tilbyder vi hver gang en høj ekspertise og godt håndværk, hvor kun de bedste løsninger bliver til virkelighed.

Ribergaard Servicegartnere løser opgaver for bl.a.: Danmarks Radio, Coop, Odense Kommune, Kriminalforsorgen, Bygningsstyrelsen (tidligere Slots- og Ejendomsstyrelsen), kirkegårde og en lang række af private haveejere.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket betyder, at vores kunder er omfattet af branchens garantiordning og har mulighed for at få afprøvet evt. klager ved et uvildigt ankenævn.