Er det svært at finde tid eller motivation til at tage fat i haven? Få en dejlig oase i hverdagen, eller forøg boligens værdi og salgspotentiale. Haven er familiens grønne og afslappende samlingspunkt, som danner rammen om udelivet. Men det kræver en indsats, hvis haven skal være fuld af gode og afslappende oplevelser. Lad Ribergaard Servicegartnere tage sig af planlægning og pleje af din have, mens du og familien slapper af.

Vi kan sørge for, at græsset er slået, hækken er klippet lige, bedene er luget, træer og buske er beskåret og bladene er revet sammen. Men vi kan også lave din nye drømmeterrasse, som passer til husets og havens stil eller indkørslen, som giver dine gæster et flot førstehåndsindtryk af dit hjem.

Vi tilbyder i din have…
Ribergaard Servicegartnere kan klare alle slags opgaver. Vi tilbyder Gartnerservice med stort G - og har udstyr og personale til det hele. Ingen opgave er for lille og ingen opgave for stor.

Pleje og vedligeholdelse
Vores servicevifte spænder bredt: Græsklipning, hækklipning, renholdelse af plantebede og bevoksning, ukrudtbekæmpelse, beskæring og træfældning samt diverse viceværtsopgaver så som trappevask, fejning og rensning af tagrender.

Ring og hør nærmere.

Anlægsopgaver
Indkørsler, terrasser, legefaciliteter, nyttehaver, bålpladser, natursten, søer og springvand, hegn, trapper, konstruktioner i træ og opsætning af inventar såsom flagstænger, solure og postkasser. Vi udfører alle opgaver inden for belægning og terræninventar. Kun din fantasi sætter grænser. Er du i tvivl om muligheder eller materialevalg, hjælper vi gerne med at finde løsninger, der passer til dit behov.

Ring og hør nærmere.

Vintertjeneste
Er du træt af at skovle sne på fortovet eller glide på vej til postkassen? Ribergaard Servicegartnere kan gøre vinteren lettere for dig. Bestil en vagtaftale: Når sneen daler, så kommer vi - hvad enten det er dag eller nat. Vi rydder sneen væk og salter, så du sikkert kan hente posten, putte skrald i renovationsbeholderen og folk kan gå på dit fortov uden risiko for at falde. Arbejdet udføres selvfølgelig i henhold til den stedlige politivedtægt.

Ring og hør nærmere.

Priseksempler: Græs, hæk og sne-vagtaftale.

sne udenfor

haekkeklip

blomster