Servicepartner hos det offentlige
Med 25 års erfaring i branchen, ved vi, hvad der skal til for at være servicepartner hos det offentlige. I 22 år har vi budt ind på forskellige licitationer på Fyn og omegn, og af flere omgange har vi vundet opgaver. Vi har ikke bare evnerne til at vinde udliciteringer, men også kompetencerne til at håndtere virksomhedsoverdragelser som følge af udlicitering. Kombinationen af at være en stabil virksomhed, som er omstillingsparat og god til at få noget positivt ud af situationen, er med til at gøre os yderst kvalificerede til at dyste om kommunernes drift.

Hvad kan vi tilbyde?
Ribergaard Servicegartnere kan klare alle slags opgaver lige fra pleje og vedligeholdelse til anlægsopgaver og renovering. Vi tilbyder Gartnerservice med stort G - vi har udstyr og personale til det hele. Samtidig kan vi hjælpe i registreringsfasen hos de kommuner, som endnu ikke har udliciteret deres grønne områder. Ligesom vi vil kunne være behjælpelige i forhold til kvalitetssikring og kvalitetsbeskrivelser.

Pleje og vedligeholdelse
År efter år passer og plejer vi en lang række grønne områder fordelt i hele landet. Vi ved, hvad det vil sige at levere god kvalitet. Vores servicevifte spænder bredt: Græsklipning, hækklipning, rensning af tagrender, renholdelse af plantebede og bevoksning, ukrudtbekæmpelse, fejning af stier og veje, beskæring, træfældning og graver-arbejde. Uanset om det er 100 kvm. eller 100.000 kvm. græs, der skal slås, er vi den rette servicegartner. Vi har en fast stab af gartnere, som udelukkende beskæftiger sig med pleje- og vedligeholdelsesopgaver.

Ring og hør nærmere.

Anlægsopgaver
Vi kan servicere eller omlægge eksisterende anlæg, ligesom vi kan udføre nyanlæg.

Kort sagt udfører vi alle opgaver inden for belægning og terræninventar såsom indkørsler, p-pladser, terrasser, gårdhaver, natursten, søer og springvand i grønne områder, hegn, trapper, konstruktioner i træ og opsætning af inventar. Forarbejde og præcision er altafgørende ved anlægsopgaver, og derfor bliver intet overladt til tilfældighederne, når vi gør dine ønsker til virkelighed.

Ring og hør nærmere.

Vintertjeneste
Når veje, stier og pladser fyldes med sne, rykker vi ud med sneplove, fejemaskiner og salt til sikring af færdslen for borgere og ansatte. Kom igennem vinteren uden faldulykker og færdselsuheld. Bestil en vagtaftale: Når sneen daler, så kommer vi - hvad enten det er dag eller nat. Vi tager os af snerydning og glatførebekæmpelse på såvel små som store veje og stier. Arbejdet udføres i henhold til den stedlige politivedtægt.

Ring og hør nærmere.

blomster2

haekkeklip

sne udenfor3